+36 70 651 7639 hello@prtl.hu

ONLINE hirdetések

Facebook és Google hirdetések az üzleti céljaidnak megfelelő stratégiával. Megtalálom a célcsoportodhoz illeszkedő platformokat és hirdetési formákat, hogy potenciális vásárlókat tereljek a weboldaladra. Részletes és rendszeres riportjaim segítségével nyomon tudod követni a hirdetéseid hatékonyságát.

FACEBOOK HIRDETÉSEK

Képes, szöveges vagy akár videós formában is megjelentethetjük reklámüzenetünket a közel 6 millió magyar felhasználó számára.

INSTA HIRDETÉSEK

Képes és videós hirdetéseinket közel 2 millió magyar Instagram felhasználónak jeleníthetjük meg. Leginkább a fiatalabb célcsoport elérésére használhatjuk.

TIKTOK HIRDETÉSEK

Videós  hirdetések, melyekkel már nemcsak a fiatalabb célközönséget célozhatjuk meg. Jelenleg a legnépszerűbb közösségi platform a z generáció körében.

YOUTUBE HIRDETÉSEK

Megjeleníthetjük a YouTube videók előtt, azok mellett, vagy a keresési találatok között. Hirdetéseinket a Google hirdetési rendszerén keresztül lehet indítani.

GOOGLE KERESŐHIRDETÉS

Szöveges hirdetések, melyek a Google keresőjében jelennek meg az ingyenes találatok felett. Kulcsszókutatással, folyamatos nyomon követéssel.

GOOGLE DISPLAY HIRDETÉS

Képes és szöveges hirdetések, melyek olyan weboldalakon jelennek meg, ahol a Google hálózatának lehetősége van hirdetéseket megjeleníteni.

GOOGLE REMARKETING HIRDETÉS

A remarketing hirdetések segítségével újra megcélozhatjuk azokat a látogatókat, akik már jártak a weboldalunkon, és hirdetéseket jeleníthetünk meg számukra.

GOOGLE SHOPPING HIRDETÉS

Különböző keresési kifejezésekre egyedi termékajánlatokkal jelenhetünk meg – a termék nevével, képpel, árral és a forgalmazó márkanevével.

néhány referenciám a teljesség igénye nélkül

SZERETNÉL BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁST?

Szolgáltatásaimat személyre szabom, áraimat is az általad igényelt szolgáltatáscsomagra állapítom meg.

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT!

hogyan tudsz elérni?

hívj!

+36 70 651 7639

írj!

hello@prtl.hu

lokáció

Budapest, 7. kerület

© 2020 PRTL – Positive Creativity | Impresszum | Adatkezelési tájékoztató | Kapcsolat
Call Now Button