+36 70 651 7639 hello@prtl.hu

FACEBOOK ÉS INSTAGRAM KOMMUNIKÁCIÓ

Olyan tartalmat gyártok, amely amellett, hogy támogatja ügyfeleim üzleti sikereit, a célcsoport számára is hozzáadott értéket képvisel. Megfelelő tartalom a megfelelő csatornákon, a megfelelő célcsoportnak. Ez az igazi szinergia.

AZ ALAPOK RENDBETÉTELE

Stratégiai tervezés
Arculat kialakítása
Részletes riportok

TARTALOMGYÁRTÁS MINDEN PLATFORMRA

Szövegírás
Grafika
Blog posztok

HATÉKONY PPC HIRDETÉSEK

Szövegezés, grafikák
Célcsoportok beállítása
Folyamatos finomhangolás

COMMUNITY MANAGEMENT

Posztok időzítése, kihelyezése
Kommentek kezelése
Üzenetek megválaszolása

ONLINE hirdetések

Meta, Tik-Tok és Youtube hirdetések az üzleti céljaidnak megfelelő stratégiával. Megtalálom a célcsoportodhoz illeszkedő platformokat és hirdetési formákat, hogy potenciális vásárlókat tereljek a weboldaladra. Részletes és rendszeres riportjaim segítségével nyomon tudod követni a hirdetéseid hatékonyságát.

FACEBOOK HIRDETÉSEK

Képes, szöveges vagy akár videós formában is megjelentethetjük reklámüzenetünket a közel 6 millió magyar felhasználó számára.

INSTA HIRDETÉSEK

Képes és videós hirdetéseinket közel 2 millió magyar Instagram felhasználónak jeleníthetjük meg. Leginkább a fiatalabb célcsoport elérésére használhatjuk.

TIKTOK HIRDETÉSEK

Videós  hirdetések, melyekkel már nemcsak a fiatalabb célközönséget célozhatjuk meg. Jelenleg a legnépszerűbb közösségi platform a z generáció körében.

YOUTUBE HIRDETÉSEK

Megjeleníthetjük a YouTube videók előtt, azok mellett, vagy a keresési találatok között. Hirdetéseinket a Google hirdetési rendszerén keresztül lehet indítani.

miért válassz engem?

FIGYELEMBE VESZEM A LEHETŐSÉGEIDET

Mindig az adott vállalkozás adottságaihoz, lehetőségeihez és igényeihez igazított kampányokat alkotok, a megoldásokat és nem a kifogásokat keresem.

HOSSZÚ TÁVRA TERVEZEK VELED

A rövidtávú sikerek nem mehetnek a hosszútávú eredményesség rovására, a kommunikációs stratégiát ennek figyelembevételével állítom fel.

A VÁSÁRLÓID IS JÓL JÁRNAK VELEM

Kampányaimat a valós termékelőnyeidre építem. A meggyőzésben és nem a befolyásolásban hiszdk, így vásárlóid hosszú távon veled maradnak.

NINCSENEK FÖLÖSLEGES KÖLTÉSEK

A céltalan büdzséköltés helyett minden forintodat megfontoltan, átgondoltan költöm el, és folyamatosan növelem kampányaid hatékonyságát.

REFERENCIÁIm

SZERETNÉL BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁST?

Szolgáltatásaimat személyre szabom, áraimat is az általad igényelt szolgáltatáscsomagra állapítom meg.

KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT!

hogyan tudsz elérni?

hívj!

+36 70 651 7639

írj!

hello@prtl.hu

lokáció

Budapest, 7. kerület

© 2020 PRTL – Positive Creativity | Impresszum | Adatkezelési tájékoztató | Kapcsolat
Call Now Button